REDTED PERFORMANCE - WIELERKLEDING

16 September 2020 Door Sjuul Bos Algemeen

De RedTed Perfomance lijn is voor wielrenners die op zoek zijn naar sportieve wielerkleding van hoge kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs. RedTed Performance staat voor prestatiegerichte, aerodynamische kleding met een goede ondersteuning. Geschikt om mee te trainen maar zeker ook voor wedstrijden. Wil je meer weten over ons RedTed Performance merk? Lees dan gerust verder. 

 

DE REDTED PERFORMANCE WIELERSHIRTS

De RedTed Performance wielershirts hebben een siliconen grip onderaan de achterkant, en een elastische band met grip onderaan de voorkant. Samen met de elastische band aan de (langere) mouw zorgt dit ervoor dat het shirt perfect op zijn plaats blijft tijdens het fietsen. De stof is 100% polyester met een balpatroon en afgewerkt met flatlock stiksels. Door de microgaatjes in het balpatroon is het shirt ademend en licht van gewicht. Daarnaast zijn de RedTed Performance wielershirts zeer getailleerd, wat een strakker model geeft en goed zijn pasvorm behoudt. Door de afwerking met de flatlock stiksels is het shirt stevig en irriteren de naden niet. De wielershirts zijn afgewerkt met een verborgen lange YKK heavy duty rits en hebben 3 ruime achterzakken welke afgesloten zijn met een elastieken band. Tot slot hebben deze wielershirts een mooier en strakker design, zelfgemaakt door Retro Wielershirts. De RedTed Performance wielershirts zijn beschikbaar in 9 standaard Europese maten, van XS t/m 5XL. Wel vallen de maten kleiner uit, zeker in combinatie met het slim fit model. Daarom adviseren wij één maat groter te nemen dan je gebruikelijke Europese confectiemaat.

 

DE REDTED PERFORMANCE WIELERBROEKEN

De RedTed Performance wielerbroeken hebben een perfecte pasvorm en zijn zeer comfortabel. De fietsbroeken zijn opgebouwd uit verschillende lagen (20% lycra en 80% polyester). De eerste laag is een ademende comfortabele stof (lycra) die direct op de huid te dragen is. Bij de zeem van RedTed Performance is deze laag verbreed zodat er minder snel irritaties ontstaan aan de lies. De tweede laag is een op het lichaam afgestemd elastische siliconen anti-shock kussen met laser perforatie en gootjes voor de zweetafvoer. De derde laag is weer een ademende stof. Ook deze wielerbroek is afgewerkt met flatlock stiksels, wat zorgt voor stevigheid en geen irritatie aan de naden. De RedTed Performance wielerbroek is uiterst comfortabel en heeft een goede bewegingsvrijheid. Aan het uiteinde van de fietsbroekpijpen zit een brede elastische band, die is voorzien van een siliconen grip. Dit in combinatie met de bretels zorgen ervoor dat de wielerbroek perfect blijft zitten. De bretels zijn in het wit en zwart verkrijgbaar en de RedTed Performance wielerbroek is beschikbaar in 9 standaard Europese maten, van XS t/m 5XL en beschikbaar in een kort en langer model. Een ander zeem zou eventueel ook mogelijk zijn, in overleg met ons. 


De RedTed Perfomance kleding is ook beschikbaar in een wielertenue set! 

Hieronder vind je de verschillen tussen een Retro Cycling en een RedTed Perfomance shirtje nog een keer:

  • Siliconen grip onderaan de achterkant - voor perfecte zit van het shirt tijdens het fietsen
  • Elastische band met grip onderaan de voorkant en aan de mouwen - voor perfecte zit van het shirt tijdens het fietsen
  • Balpatroon aanwezig - voor een goed ademend shirt
  • Moderne slim fit - getailleerd voor een strak model 
  • Verborgen YKK hi-tech kunststof ritsen, over volledige lengte 
  • Naden met flatlock stiksel - stevig en zonder irritaties

Voeg je reactie toe