RETOURNEREN

Kijk na ontvangst direct of de artikelen naar jouw smaak zijn en passen. Je hebt een bedenktijd van 21 dagen om de koop alsnog ongedaan te maken.

Retro Wielershirts garandeert dat voor alle geretourneerde artikelen je jouw geld terugkrijgt, mits de artikelen in goede conditie worden geretourneerd.

Ruilen tegen een andere maat kan tot 2 maanden na de aankoop.

Voor zowel retourneren of ruilen geldt dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen of gewijzigd mogen zijn en geen sporen van gebruik vertonen. Alle labels of etiketten moeten nog aan/op het artikel zitten.

Om hoge kosten te voorkomen kan je bij het retourneren of ruilen het beste gebruik maken van onze eigen retourservice, de kosten van retourneren vanuit de Europese Unie zijn in principe altijd goedkoper via ons retourservice. Dit ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket.

Buiten de EU is het niet mogelijk om op de gebruikelijke manier te retourneren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het versturen van het product en alle bijkomende kosten zoals inklaringskosten. Voor vragen of verdere details kun je contact met ons opnemen.

RETOURNEREN VIA ONS RETOUR PORTAL

Ruilen of retourneren? Gebruik ons retour portal - je betaalt vanuit ieder land in de Europese Unie in principe minder dan de gebruikelijke verzendkosten. Volg hiervoor de volgende stappen:

AFGIFTEPUNTEN RETOUREN

Voor de afgiftepunten zie: