GARANTIE EN KLACHTEN

Garantie
Wij doen ons best om de producten uit onze webshop in topconditie aan je te leveren. Ieder product wordt nauwkeurig gecontroleerd voordat het wordt opgestuurd. Toch kan het voorkomen dat een bestelling tijdens transport beschadigd raakt of dat er door onverwachte omstandigheden iets anders gebeurt, waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat je als consument mag verwachten dat je een product in correcte staat mag verwachten.

Naast het feit dat je altijd een zichttermijn van 2 weken hebt, waardoor je het product altijd kunt terugsturen of ruilen, heb je wettelijk gezien een termijn van 2 maanden waarbinnen je – na constatering van mogelijk gebreken – hier melding bij ons over kunt maken.

Is er dus sprake van een beschadiging of iets anders, laat dit dan via info@retro-cycling.com aan ons weten. Of gebruik het contactformulier van onze webshop.

De producten moeten, zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden. We verzoeken je dan ook om de aangehechte prijskaartjes niet te verwijderen. Wanneer je de producten gebruikt tijdens het beoordelen ervan waardoor er daardoor schade aan het product ontstaat? Dan ben je voor deze waardevermindering aansprakelijk. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij natuurlijk kosteloos zorg dragen voor het repareren of vervangen.
 

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door een mail te sturen naar info@retro-cycling.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.