EDDY MERCKX SIGNEERT ONZE FAEMA GELE TRUI

05 October 2021 Door Elien Kaes Nieuws

Een tijdje geleden ontvingen we bij Retro Wielershirts een leuk berichtje van Laurent. Hij vroeg of hij nog snel twee shirtjes bij ons kon bestellen, want hij had een Meet & Greet met de enige echte Eddy Merckx. Waren wij even jaloers! 

Eddy Merckx retro wielerkleding Eddy Merckx op de Meet & Greet in Overijse

De volgende dag haalde hij de twee shirtjes, die we toch wel legendarisch mogen noemen, bij ons op. Het eerste shirt is een replica van de gele trui in 1969 van de Faema wielerploeg, dit shirt is speciaal ontworpen ter ere van de eerste tourzege van Eddy Merckx. Verder nam hij ook de gele trui van Molteni uit 1974 mee, dit is de trui van Eddy Merckx zijn laatste tourzege. 

De Meet & Greet vond plaats in de Belgische gemeente Overijse. Naar aanleiding van het WK in Leuven werd daar een evenement georganiseerd waar een aantal wielerlegendes aanwezig waren. Hier zag Laurent niet enkel Eddy Merckx, maar ook Francesco Moser en Moreno Argentin. Hij vertelde ons dat hij ze alle drie heeft mogen ontmoeten en dat Eddy Merckx zelfs zijn twee truitjes heeft gesigneerd! 

Laurent kon twee personen zeer gelukkig maken met deze wielertruitjes, zo kreeg zijn zoontje het gesigneerde Faema truitje (zie foto). Het andere truitje, van Molteni, staat jammer genoeg niet op foto, want dit zat al in de cadeauverpakking. De vader van Laurent wordt namelijk 72 jaar. Laurent wist ons te vertellen dat zijn vader, Pierre, de allergrootste Eddy Merckx fan is. Een prachtig verjaardagscadeau om niet snel te vergeten dus! 

Via deze weg willen wij dan ook Pierre van harte feliciteren met zijn 72ste verjaardag! Maak er een mooie dag van, die nog extra opgefleurd wordt met dit prachtige cadeau!

 Eddy Merckx - Retro Wielerkleding Faema   Retro Fietskleding Faema gele trui

De gesigneerde Faema gele trui '69

---
Wil jij ook graag een eigen exemplaar van deze gele truitjes van Eddy Merckx? Bestel ze dan snel via onze webshop! 
Faema gele trui retro wielerkleding

Voeg je reactie toe