EEN TOTAALERVARING MET VELOFINESSE

20 December 2021 Door Elien Kaes Nieuws

Sinds kort heeft Velofinesse een nieuwe webshop opgestart met een duidelijk doel: het delen van de passie voor wielrennen en meer specifiek retro wielrennen. Hier kan je alles verkrijgen om je fietstocht volledig af te maken: doe leuke wielersokken aan, fiets op een vintage fiets en geniet van een biertje achteraf. Trek dan nog de wielershirts van RedTed aan om de beleving volledig af te maken. Een ideale fietsdag dus!

Velofinesse

De Velofinesse wielershirts - design by Redted & Velofinesse

Velofinesse deelt onze passie voor retro wielrennen. Hierbij wordt verder gekeken dan enkel de fameuze wielerkampioenen als Eddy Merckx of Jacques Anquetil, maar ook degene die achter hen stonden. Het zijn niet alleen de renners die op de eerste plaats eindigde, maar ook de sterke renners die hun mee naar de top brachten. Degene die uren aan de kop sleurde, die de drinkbussen gingen halen en zelfs hun fiets afstonden bij pech van de kopman mogen zeker niet vergeten worden! 

Wil jij ook je eigen wielerkleding laten ontwerpen? Dit doen we met veel plezier. Je neemt best eerst even contact met ons op, zo kunnen we samen de opties bekijken en de prijzen afspreken. 

Natuurlijk is de RedTed collectie ook bij ons te verkrijgen! Zo kan jij fietsen in de wielerkleding van de bekende en minder bekende wielerhelden. Straal bijvoorbeeld in het wielershirt van Ferretti, Molteni, Brooklyn, Gan Mercier en nog veel meer. Het volledig aanbod RedTed wielershirts kan je hier shoppen. 

Ferretti wielershirtMolteni wielershirtBrooklyn wielershirtGan Mercier wielershirt

Ben je net als ons een grote fan van de wielersport? Houd dan zeker onze blog in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuwe verhalen over wielerweetjes, opmerkelijke gebeurtenissen en updates van ons assortiment die zeker het lezen waard zijn!


Voeg je reactie toe