HET MINI-WIELERMUSEUM VAN SJAAK ROOSENBOOM

08 March 2021 Door Sjuul Bos Nieuws

Naast fietsende wielerfans, zijn er ook wielerfans vanaf de zijlijn of soms zelfs de bank. En die kunnen soms érg groot zijn! En ons beste voorbeeld is Sjaak Roosenboom.

WIELERFAN IN HART EN NIEREN

Sjaak is geen sportieve fietser, maar wel een échte wielerfan. En deze passie begon al heel vroeg. Vanaf zijn jeugd bezocht hij namelijk alle koersen die in de buurt van Halsteren werden verreden. En daarnaast keek hij de andere wielerwedstrijden graag vanuit thuis, net zoals hij nu ook nog doet! Natuurlijk is een wielerploeg zelf live zien het allerleukste en daarom gaat Sjaaks voorkeur ook uit naar wielerploegen en renners uit de koersen die hij zelf bezocht. Zijn favoriete ploegen zijn dan ook bijvoorbeeld Peugeot, PDM, Pelforth, TI-Raleigh en Rabobank.

MINI WIELERMUSEUM

Retro wielercollectieRetro wielercollectieVintage Feyenoord collectieVintage wielercollectie

Sjaak is een van onze loyaalste klanten en kocht bijna al onze wielershirts. Dit waren wielershirts uit ons vaste assortiment, maar ook hebben we een paar wielershirts bijgemaakt speciaal voor hem. En sommige hiervan staan ook voortaan op de shop. Dit zijn bijvoorbeeld de truien van Magniflex, C&A en Zonca. Onze limited edition wielertruien heb je dus ook mede aan Sjaak te danken!  

Al onze wielershirts hebben Sjaak een goed eind op weg geholpen met zijn eigen mini-wielermuseum in Halsteren. En naast de truien van bijvoorbeeld IJsboerke, Molteni en Mapei, wordt zijn collectie nog verder uitgebreid door onze retro strandlaken. Daarnaast heeft Sjaak bij bijna elke wielertrui een bijpassende pet en zijn er onder andere bidons, mokken en boeken te vinden. En omdat wij niet de flauwste zijn, laten wij als Eindhovenaren zelfs zijn Feyenoord collectie zien…Of Sjaaks mini-wielermuseum open is voor bezoek? Dat helaas niet. Maar des te meer reden om dan maar zelf zo’n collectie te beginnen 😉       

                                                

 De Limited Edition wielertruien van Magniflex en C&A

 


Voeg je reactie toe

2 comments

Jaloers!

- Piet -

Prachtig! Jammer dat het niet open is voor bezoek.

- Gerlof -