SAMEN WINNEN NET ALS DE BLAUWE ARMADA VAN MAPEI

27 May 2020 Door Wijtze De Groot Nieuws

Samen winnen was het motto van Mapei en dit is iets wat David en zijn vrienden ook zeker hebben gedaan. In de kleurrijke retro wielershirts van Mapei waren ze niet te missen op de Mont Ventoux. Hiermee treden ze in de voetsporen van onder andere Eddy Merckx en Jan Janssen. 

MONT VENTOUX 

Ook wel de Reus van de Provence genoemd met een hoogte van bijna 2000 meter is hij de enige in zijn hoogte in de streek Provence. De naam ‘Mont Ventoux’ is afgeleid van het Occitaanse woord vent dat wind betekent en zou zijn opgedragen aan Vintour, de Keltische (Liguurse) god van de wind. Er zijn op de top van de berg windsnelheden tot 300 km/uur geregistreerd. 

ZWETEN IN STIJL

Wat heb je nodig om te zweten in stijl? Op die vraag had de vriendengroep één deel van het antwoord: een uitdaging ter hoogte van bijna 2000 meter. Wij van Retro Wielershirts wisten wel raad met het tweede deel: het Mapei tenue zowel voor dames als voor heren. 


Mont Ventoux twee maal in stijl beklommen! 

Alle shirts en tenues van Retro Wielershirts zijn te verkrijgen voor hem en haar. Mocht je favoriete shirt niet op de site staan, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Voeg je reactie toe