ONZE RETRO SHIRTS BIJ HET TOURSPEL VAN CYKLIST

03 September 2020 Door Sjuul Bos Nieuws

TOURSPEL BIJ CYKLIST

Cyklist is een Eindhovens wielercafé waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en gezellig samen wat kunnen drinken en/of eten. Naast het uitzenden van alle grote rondes, klassiekers en veldritten heeft Cyklist ook een eigen Tourspel bedacht. Tijdens Het Tourspel kun je “gokken” op de Tour, met mooie dagprijzen ervoor terug. Deze dagprijzen zijn verschillend en natuurlijk gesponsord door ons! Daarnaast ontvangt iedere deelnemer standaard een giftcard ter waarde van €5,-, te besteden bij Retro Wielershirts. Dus mocht je ondertussen meedoen, is er zeer leuk nieuws. Ook wordt de naam van de ultieme winnaar/winnares van Het Tourspel op de speciale ‘Cyklist Tourspel Bokaal’ gezet voor eeuwige roem. Tot slot zal er twee keer een Tourcafé zijn met meerdere sprekers uit de wielerwereld: op 10 en 17 september. Denk hierbij aan gasten als Rudy Pevenage, Jacques Hanegraaf, Danny van Poppel, Pim Ligthart, Michel Cornelisse en John van Ierland. Mocht je dus niet meedoen aan Het Tourspel, dan zou ik zeker deze Tourcafés (gratis) bezoeken! 

Cyklist te Eindhoven

GOEDE DOELEN

Alle opbrengsten van Het Tourspel worden gedoneerd aan twee goede doelen: ‘Het Jeugdfonds Sport Brabant’ en ‘ALS het licht uit gaat’. Het Jeugdfonds Sport Brabant wilt alle kinderen de mogelijkheid geven om te sporten en helpt kinderen uit gezinnen die dit zelf niet kunnen veroorloven. ALS het licht uit gaat organiseert een mountainbike avondtocht in Eindhoven, om zo meer bewustzijn te creëren voor de ziekte ALS. De opbrengst van dit evenement gaat dan ook volledig naar onderzoeken voor deze ziekte. 

TE WINNEN RETRO SHIRTS

Naast het steunen van deze mooie doelen (en het krijgen van een giftcard), heb je met meedoen bij Het Tourspel ook kans op het winnen van onze retro shirts. De prijzen die wij weg zullen geven zijn: 

  • Dagprijs op de dag dat Jacques Hanegraaf er is: shirt Kwantum Hallen - Yoko (Retro Cycling) t.w.v. € 47,50
  • Dagprijs op de dag dat Rudy Pevenage er is: shirt IJsboerke (RedTed) t.w.v. € 59,50
  • Dagprijs ter ere van Bert Oosterbosch: shirt TI-RALEIGH (RedTed) t.w.v. € 59,50
  • Dagprijs ter ere van Joop Zoetemelk (1980 tourwinnaar): gele jubileumshirt '80'  TI-RALEIGH (Retro Cycling) t.w.v. € 47,50
  • Prijs voor de Rode lantaarndrager: Skil-Shimano shirtje 2009 (origineel - in 1 maat) - geen winkelwaarde - beschikbaar gesteld door Skil
  • Overall winnaar: Retro combinatieset naar keuze t.w.v. € 119,90

Retro Wielershirt IJsboerke Warncke - REDTEDRetro Wielershirt TI-Raleigh - REDTEDGele '80' trui - Joop Zoetemelk

 

Wil jij nu ook graag zo’n mooi wielershirt? De shirtjes van hierboven zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze webshop, met daarnaast nog vele andere retro wielershirts, tenues en jacks! 


Voeg je reactie toe